Christmas Carols På Nolby Söndag 4 Dec. Klockan 18.00

Publicerad av: teaternolby
15 november, 2011 14:26

Förr än man anar det så står julen för dörren. Med en hel del av de bästa advents- och julsångerna framförda av Blandade röster under ledning av Ingalill Brogeland, kommer vi att hinna ikapp och gå in i julen med tindrande ögon. Vi skapar illusionen av att vi sjunger Christmas Carols på ett torg i Windsor med hjälp av dekoren från Muntra fruarna i Windsor. Med belysta träd som naturens egna kulisser och vinterhimlen däröver har vi den ultimata julinramningen. NÄR

Vi börjar 18.00 på söndag den 4 december och sjunger oss igenom två gånger 30 min, ungefär. Det finns glögg och pepparkakor till alla före föreställningen och i pausen. För 100:- vuxen och 50:- ungdom, Teater Nolbyvänner 80:-/40:-, erbjuds sång och glögg med pepparkaka.

 

BOKA BILJETT

Boka på info@teaternolby.se Ange hur många av respektive kategori och i vilket namn de skall läggas. Lördag 3 dec. och söndag 4 dec kan ni ringa till Lena på 070 558 8665. Biljetter finns på spelplats på Nolby från 17.00.

Notera att det finns endast 130 platser i gradängen så boka för att veta att det finns plats även för dig.

 

UTOMHUS

Vi vill poängtera att i år är det utomhus som evenemanget framförs. Det finns inget inomhusalternativ då kören och publiken tillsammans är mångfaldigt fler än vad som ryms i salongen på Nolby.

 

Vi sitter i publikgradängen på varma dynor. Det finns ett antal filtar till låns men för säkerhets skull så ta varmt på er. Är vi riktigt många så blir det riktigt varmt.

 

Upplev naturen på riktigt nära håll. Vinternatten är riktigt nära när man kommer ut på landet. Teater Nolby ligger på landet!

 

VÄLKOMNA ÖNSKAR LENA OCH OLLE SÖDERBERG