Figaros Bröllop

Plats: Utescenen

Sommarens stora föreställning är ”Figaros bröllop”, Beaumarchais fartfyllda komedi från 1763 där vi får följa Figaros och Suzannes vedermödor inför sitt bröllop, ett bröllop som bjuder på en hel del överraskningar. Teater Nolby bjuder upp till en härlig komedi med en ensemble i fantastiska kostymer och en spännande dekor. Skrattgaranti kan utlovas..

Läs recension här: www.kulturdelen.com

Figaros bröllop av Beaumarchais i översättning av Göran O. Eriksson. Premiär 20 juli 2013 på Teater Nolby. Föreställningens längd ca 2 tim 45 min. inklusive 2 pauser. Den första pausen ca 20-25 min och den andra något kortare.

Biljettpriser från 100 – 220 kr. Teater Nolby vänner och Scenpass 80 – 195 kr.

Du kan även i samband med din bokning boka två-rätters middag som serveras i värdshuskällaren en timme innan föreställning för 140 kr per person eller en picknickkorg som finns tillgänglig innan föreställning och i paus för 120 kr per person. Ange i meddelanderutan om särskilda önskemål som specialkost.

Gruppbokningar om minst 10 personer kontakta oss för pris och bokning på info@teaternolby.se alt. telefon 070-558 8665. Eller boka genom att klicka på boka biljett här till höger.

2 och 8 augusti kan du som har Kurrekortet boka biljett och picknickkorg till priset av 280 kr. Observera att du inte ska boka korgen separat om du utnyttjar denna biljettyp. Erbjudandet gäller t.o.m. 26 juli.