Seansafton

Plats: Turné

”Är ni intresserad av det ockulta? Önskar ni närvara vid en äkta seans?
Nu i afton håller det berömda mediet George Smith från Amerika en
spiritistisk sammankomst i redaktörsvillan.”

Anslag med dessa och andra retoriska frågor hade smyckat anslagstavlor och löpsedlar en tid i bygden. Vi befinner oss i början av förra seklet och redaktör Erik Söder och hans hustru Kerstin bjuder hem er till afton i det övernaturligas tecken. Redaktören är en uttalad skeptiker och ser möjligheten att få stora skriverier i tidningen om han kan avslöja en bluff. Det bjuds på mat och dryck och stämningen är förväntansfull. Redaktörns hustru ogillar tanken på att åkalla andar men hennes syster som också närvarar vid seansen välkomnar de dödas själar. Aftonen skakas plötsligt av ett fruktansvärt mord och redaktörns bror länsman får svårt att reda i alla trådar. Länsdetektiven kommer till platsen och snart uppdagas fler hemligheter.

En afton i det övernaturligas tecken väntar. Teater Nolby bjuder in till sin tredje mordgåta där publiken bjuds på en stämningsfull och minnesvärd afton med en utsökt trerättersmiddag och en intrikat föreställning där var och en kan vara med och försöka lösa mordet.

SEANSAFTON av och med Teater Nolby

Manus och regi: David Levi
Medverkande: Lena Söderberg, Ann-Marie Johansson, Olle Söderberg och David Levi/Giovanni Falcone.

FÖRESTÄLLNINGEN GÅR ATT BOKA FÖR UPPFÖRANDE PÅ EN PLATS NÄRA DIG. KONTAKTA TEATERNOLBY PÅ 070 558 8665 ELLER info@teaternolby.se

 

SEANSAFTON