Pinocchio

Ännu ett unikt teateräventyr i en unik miljö för alla!

2013 gavs ”Alice äventyr i underlandet” på Teater Nolby som en vandringsteater där åskådarna fick följa Alice på hennes vandring. Nu ger Teater Nolby Pinocchio med samma upplägg där vi får följa Pinocchio på hans färd från docka till pojke. En inte helt lätt resa för honom.
Skogen, marken, människor, byggnader och djur deltar i ”Pinocchio”. Publik och skådespelare vandrar från plats till plats, från Gepettos verkstad till dockteatern, till lyckolandet och in i hajen… På vägen händer både det ena och det andra. Efter föreställningen inbjuds till samtal kring föreställningen.

”Pinocchio” i dramatisering och regi av David Levi efter Carlo Collodins bok, är en berättelse som sporrar fantasin och öppnar upp möjligheten att se på världen ur ett annat perspektiv. Det är en historia om att möta människor som inte är som du och försöka hitta sin plats i världen. Vem har rätt, vem har fel? Teater Nolby gestaltar ”Pinocchio” mitt i den levande naturen med en stor portion humor och teatermagi.

Upplev ett försommaräventyr med skratt, musik och eftertanke med naturen som spelplats. Se en teaterföreställning utöver det vanliga som sporrar lusten att leka och lära. I besöket på Teater Nolby ingår möjligheten till samtal kring pjäsen, drömmar, verklighet, fantasi och teater.

Förutom föreställningen bjuder naturen och miljön på Nolby på så mycket mer. Närhet till djur, hästar, får och katter, till sjö, skog och äng. Varför inte prova på ett genuint utedass? Kan man möta sommaren på ett bättre sätt!

VUXEN-BARN-FÖRESTÄLLNINGAR:

Lördag 9 maj, söndag 10 maj, lördag 16 maj, söndag 17 maj. Föreställningstid 15.00 och 17.00.

Föreställnings längd ca 1 tim.

BILJETTPRIS:

”Familjebiljett” två vuxna och två barn   350:-
Ordinarie biljett vuxen    150:-
Barn och ungdom 5 – 15 år   50:-
Barn tom. 4 år   Fria
Teater Nolby vän vuxen   120:-

 KLICKA >>HÄR<< FÖR ATT BOKA

 

SKOLFÖRESTÄLLNINGAR:

Tisdag 5 maj, onsdag 6 maj, torsdag 7 maj, tisdag 12 maj, onsdag 13 maj, tisdag 19 maj och onsdag 20 maj. Föreställningstid 09.00 och 13.00.

Föreställningstiderna är baserade på följande: Buss från skolan 08:30, föreställning börjar 09.00, ”samtal” till 11.00, bussen tillbaka på skolan 11.30.Buss från skolan 12.30, föreställning börjar 13.00, ”samtal” till 15.00, bussen tillbaka på skolan 15.30.

PRIS: Skolföreställning 2500:- max 50 barn per föreställning. (Exklusive transport. Kontakta Teater Nolby för hjälp med ansökan om resebidrag.)

 Följ arbete fram till premiär.

 

Bilder från repetition med kostym och scenerier.

 

Hjärtligt välkomna önskar ensemblen på Teater Nolby!
För mer information se www.teaternolby.se eller ring 070 558 8665