Sommarkväll på Teater Nolby

Plats: Utescenen

Lördag 21 Augusti 18:00

inviger vi den nya scenen på  Teater Nolby med två musikaliska monologer.

NÄRKELYNNET av David Levi. En musikalisk monolog baserad på texten ”Om Örebrobekanta och bekanta Örebroare” av Hjalmar Bergman med dikt och sånger av Jeremias i Tröstlösa. Medverkande: David Levi och Gunnar Hjorth – gitarr.

Föreställningen är ett gästspel av Teater Martin Mutter. 

Paus

DRIVING MILES av Henning Mankell. Monolog med jazzgrupp. En skröna om Miles Davis, en taxichaufför och en skrothandlare. Genom Miles Davis musik berättas en historia om livet självt. Medverkande: Olle Söderberg, Gunnar Hjorth – gitarr och Johan Sandlund – kontrabas.

Föreställningen är en Teater Nolby produktion. 

Monologerna är ca 1 timme vardera. Paus ca 20 min.

Biljetter bokas genom Teater Nolby på info@teaternolby.se eller telefon 070 622 8086.

Biljettpris: Ordinarie 250:-, Ungdom (upptill 26 år) 100:- . Pensionärer, Scenpass 200:- ordinarie.

Bokning bekräftas med information om betalning.

Om föreställningen 21 augusti 18:00 blir fullbokad, dvs 50 pers. planeras ytterligare en föreställning 22 aug 16:00 med samma upplägg.

Teater Nolby följer FHM rekommendationer och begränsar publikantalet till 50 personer.

Teater Nolby arrangerar föreställningen 21 aug. utomhus. Föreställningen är uppdelad i två delar: först delen med start 18:00 framförs

Publiken möts vid ankomst till Teater Nolby av personal som kontrollerar bokning och betalning samt anvisar publiken till platser som är väl avgränsade och med inbördes avstånd. Vi tillåter att man sitter familjevis upp till fyra personer. Det finns skyltar om uppmaning att hålla avstånd och tillgång till handsprit.

I paus serveras kaffe/té och kaka som är utplacerade så att alla kan komma åt utan trängsel. Pausfika ingår i biljettpriset så ingen ytterligare penninghantering. Även här finns tillgång till handsprit.

På spelplats finns permanent HWC där handtvätt med varmt vatten och tvål samt handsprit kan utföras.

Spelplats är utformad så att man kan komma in och ut från två håll. Entréer är ca tre meter breda. Spel- och publikplatser är under tak men utan väggar kring publikplats.