Vargtimme

Mordgåta med Teater Nolby.

För bokning av föreställning kontakta Teater Nolby på info@teaternolby.se alternativt 070 558 8665.

VARGTIMME

Vid 1900-talets början, på en prästgård någonstans i Sverige. Prosten, Oscar Wik och hans fru, Alva har bjudit in länsdetektiv Victor Eliot och hans hustru Kristin på middag för att tala om de många problem som uppstått på sistone. Prosten Wik har talat med bönderna som är mycket oroliga för det stora antalet boskap som fällts, och det har kommit människor till bygden som verkar besitta ett inre mörker. Socknens folk håller sig inne vid fullmåne. Det bultar på dörren och en okänd man hittas på trappan. Han är klädd i trasor och säger sig inte minnas hur han kommit dit.

Det viskas hemligheter och rykten, och månen kastar sina strålar genom prästgårdens fönster. Alla människor som rör sig i huset ser sig om över axeln och håller stearinljusen tända, åtminstone… nästan alla. Innan aftonen är över har någon mist livet.

Lås alla fönster och dörrar, stäng om djuren, tänd alla kandelabrar och njut av kokerskans middag när ni försöker lösa mysteriet. Hjälp länsdetektiven innan det är försent, och intala er själva att – ingen rädder för vargen är.

Recension:

Läs recension från Karlskoga Tidning/Kuriren >> HÄR <<
Läs recension från Kulturdelen.se >> HÄR <<

Kontakt:
Teater Nolby på info@teaternolby.se
alternativt 070 558 8665.