God fortsättning på 2008

Publicerad av: teaternolby
31 december, 2007 16:32

Efter ett mycket hektiskt 2007 ser vi fram emot ett spännande teaterår 2008. I skrivande stund bokar vi de två produktionerna Timmarna med Rita och Rut och Ragnar för våren 2008.

Vi, Lena och Olle medverkade under 2007 i fyra uppsättningar med totalt över 60 föreställningar. Flest föreställningar gjorde vi med Timmarna med Rita som spelades under hela året och som nu har mött över 1000 publik.

I september hade vi premiär på Kristina Lugns Rut och Ragnar. Bägge dessa produktioner är avsedda för turné. Vi spelade också en intensiv och spännande vecka på Kungsteatern i Karlskoga där vi varvade de bägge uppsättningarna. Utsålda föreställningar på Rut och Ragnar.

Sommaren ägnades åt två spelperioder med Astrid Lindgren’s Kalle Blomkvist, Nisse Nöjd och Vicke på vind där vi såväl aggerade som skapade scenografi och rekvisita.

Hösten innebar två spelperioder av den nyskrivna föreställningen Testamentet, baserad på Ragnar Sohlmans berättelse om hur Alfred Nobels förmögenhet förvandlades till Nobelpriset. Dramatiseringen av Peter Krantz. Även här agerade vi och skapade scenografi och rekvisita.

Sommaren 2008 kommer vi att i Teater Nolby’s regi sätta upp Lars Forssell’s Haren och Vråken. Allt om detta projekt kommer att finnas på en ny hemsida teaternolby.se som inom kort kommer att lanseras.

Lena och Olle ser fram emot att snart få träffa er arrangörer och er publik med någon av våra pjäser.

Boka på 0586 69994 och prata med Olle eller 070 416 2622 och prata med Lena. Vi kan även nås antingen på olle@swed-theatre.se eller lena.loucif@karlskoga.se

PS.  Den 19 jan. kommer vi att presentera ett litet smakprov på en av föreställningarna under Örebro Läns Hembygdsförbunds förbundsstämma i Örebro. DS.