Grupperbjudande

Publicerad av: teaternolby
9 juni, 2009 00:16

Beställ biljetter till gruppen direkt hos Teater Nolby!

Teater Nolby bjuder in till Körsbärsträdgården med ett specialerbjudande till grupper. Ett teaterbesök på Teater Nolby gärna med god mat i värdshuskällaren är en perfekt start på en ny arbetsperiod. Nu när det ser ut som om konjunkturen vänder så behöver alla ladda batterierna till max för att stå rustade till tänderna när hjulen börjar rulla.

Till årets sommarföreställning ”Körsbärsträdgården” på Teater Nolby bjuder vi grupper på förmånlig rabatt. Är ni tio personer eller fler som beställer biljetter till sammaföreställningsdag och bokar direkt hos Teater Nolby så kostar biljetten 175:- per person och ingen förköpsavgift tas ut. Det innebär en besparing på 40:- per biljett eller hela 400:- på en grupp om tio personer.

Bokning sker hos Teater Nolby på telefon 070-416 2622 där Lena Söderberg svarar på frågor och bokar biljetter. Dessa skickas till den boknigsansvarige/gruppledaren mot faktura.

Glöm inte att det serveras god och spännande mat med ryskt tema. Det serveras goda drycker till detta om så önskas. Detta beställs genom restaurang Prisma i Karlskoga på telefon 070-683 1590.

Kan man tänka sig bättre evenemang? Knappast!

Skulle det mot all förmodan vara svenskt sommarväder när det är som sämst, d.v.s. lite regnigt, så har vi till i år beställt ett fantastiskt tak över publikläktaren. Alla sittplatser är numrerade och under tak. I pauserna, ja det är faktiskt två pauser, kan man få förtäring och goda drycker i såväl det nybyggda cafét som i värdshuskällaren. Gott om plats för alla under tak.

Vänta inte med att beställa biljetter. Intresset är stort och vi har redan fått många bokningar.

Vi ser fram emot att se just dig och dina vänner hos oss i augusti.

PS. Ett tips om ni behöver övernattning. Loka Brunn bara 14 km norr om Teater Nolby, har ett fantastiskt erbjudande om övernattning, mat, spa och teaterbiljett. Se under Erbjudanden för mer information. DS.