Hemsidan i ny skepnad!

Publicerad av: teaternolby
16 september, 2010 19:09

Teater Nolby har nu avslutat sommarens föreställning av ”Den jäktade”. Mitt i allt jäktet så glömdes hemsidan av. För att få en ordentlig uppdatering så har vi beslutat att göra om hemsidan från början.

Det innebär att vi först och främst kommer att få en ny form. Innehållet från tidigare hemsida flyttas i första omgången direkt in i den nya formen. Allt eftersom kommer vi att lägga upp text och bilder så att det skall bli lätt att hitta det som man söker.

Bilder blir viktiga. Vår fantastiske fotograf Mats Endermark har gett oss en bildskatt som vi vill visa upp.

Viktigast av allt är att meddela allt vi kommer att göra. Först ut i höst blir en konsert i värdshuskällaren. Akustisk gitarr x 2 med gitarrvirtuoserna Ben Kearsley och Gunnar Hjorth den 5 november klockan 19.00.

”Vänner i Vinternatten” kommer tillbaka till Teater Nolby torsdagen den 16 december 19.00. Om vädret tillåter blir det en magisk konsert utomhus. Förra året blev kylan för stark, – 17°, så vi flyttade inomhus.

För närvarande planerar vi en uppsökande barnteater med arbetsnamnet ”Amanda under stjärnorna”. Föreställningen med en skådespelare och en musiker riktar sig barn i åldern 6-10 år och är lämplig för skolor, bibliotek och föreningsgårdar.

Teater Nolby fortsätter sin satsning på uppsökande teater för vuxna med föreställningen ”Groupie – en efterhängsen fan” av Arnold Wesker. Vi hade skandinavienpremiär i november 2009 på Konsthallen i Karlskoga. Föreställningen riktar sig till konsthallar, bygdegårdar, mindre Folkets Hus-scener m.m. Bokningar fram t.o.m. maj 2011 pågår. Är du intresserad av en föreställning av ”Groupie – en efterhängsen fan” hör av dig till Lena på 070-558 8665 eller skicka ett mail till info@teaternolby.se för mer information.

Fylligare information om allt detta och om kommande sommarteaterproduktion kommer inom kort. För att alltid bli uppdaterad först gå med bland Teater Nolbys vänner. Registrera dig genom att skicka oss namn och mailadress på info@teaternolby.se så får du ett mail om senaste uppdatering så fort den kommer ut på hemsidan. Som Teater Nolbys vänner erbjuds du boka biljett först av alla och ofta med en rabatt knuten till erbjudandet.

 

Teaterhälsningar i den begynnande höstglöden

Lena och Olle Söderberg