Julen står för dörren.

Publicerad av: teaternolby
23 december, 2011 12:40

Julen står för dörren.

Redan har vi provat glöggen och skinkan och hört julsånger. Christmas Carols på Nolby den 4 dec. som framfördes av Blandade röster från Karlskoga Kulturskola i en julsmyckad Windsordekor blev en stämningsfull musikupplevelse. Belysta träd och brinnande eldar ramade in den 35 hövdade kören som framförde julsångerna. Publiken njöt av sången under en stjärnbeströdd himmel och lagom till konserten lugnade vinden sig till en still fläkt. Glöggen med pepparkaka smakade alldeles förträffligt i pausen och väl försedda med filtar så bänkade sig publiken för andra delen av konserten som avslutandes med Stilla Natt allt under ledning Ingalill Brogeland.

 

Hemsidan

Som ni ser så är det inte helt som vanligt på Teater Nolbys hemsida. Vi har under lång tid försökt komma igång med en hemsida som vi kan klara av att hålla aktuell utan att det involverar allt för mycket specialistkunskap. Vi har lagt många timmar på att försöka förstå oss på den hemsida vi har haft men aldrig nått fram. Det har inneburit att uppdateringen har släpat efter och att vi inte har kunnat komma ut med det vi vill berätta.

Nu har vi startat från början igen och arbetar för att detta skall leda till att ni får aktuell och intressant information i rätt tid. Mer om detta inom kort.

 

Den inbillningssjuka av Moliére

Arbetet med 2012 års sommarteater är i full gång. Till vårt femårsjubileum har vi valt Den inbillningssjuka av Moliére. En fantastisk pjäs som blev Moliéres sista. Vi har redan fått 250 bokningar till sommarens föreställningar något som sporrar och glädjer oss. Gruppbokningar pågår. Hör av er till info@teaternolby.se eller ring Lena på 070 558 8665.

 

Groupie – en efterhängsen Fan

Vi spelade i Kumla den 5 november i år och kommer att spela på Prisma, Nya Folkets Hus i Karlskoga den 4 feb. och i Rudskoga den 25 feb. bägge 2012. Andra spelplatser är under förhandling.

 

Ungdomsverksamhet

I den här sommarens uppsättning av Muntra fruarna i Windsor hade vi för första gången förmånen att få spela med barn och ungdomar. Ur den positiva erfarenheten växte idén om att hålla några helger med teaterövningar och improvisation för barn och ungdomar i Kedjeåsgården. Dessa övningar kan leda till medverkan i kommande sommarteater. Ledare för dessa teaterövningar är Jennifer Ljusterås. Första tillfället kommer direkt efter nyårshelgen. Är du intresserad eller vet någon som skulle vilja vara med så skicka ett mail till info@teaternolby.se eller ring Lena på 070 558 8665.

 

Maillista

Vi arbetar nu för att vi skall komma ut med information på hemsidan allt oftare. För att du skall veta när uppdatering sker så kan du anmäla dig på vår maillista. Vi skickar då ett kort meddelande vid varje uppdateringstillfälle till din mail. Anmäl dig här på info@teaternolby.se

 

Med bästa hälsningar och en önskan om en god jul från
Hela Teater Nolby genom Lena och Olle Söderberg