Tidigare uppsättningar

Publicerad av: teaternolby
15 mars, 2009 07:37

Under denna rubrik kommer vi att lägga de föreställningar som har spelats. Här finns att läsa om uppsättning och de medverkande, se bilder, läsa recensioner och mycket annat. För närvarande så finns det två hemsidor, dels www.timmarnamedrita.se och så denna teaternolby.se  Allt material på den förra hemsidan skall organiseras in på denna och det kan ställa till en del problem. Inget som inte går att lösa men som kan ta tid.

TIMMARNA MED RITA

I samarbete med Teaterföreningen Lyset i Karlskoga har uppsättningen Timmarna med Rita av Willy Russel satts upp med premiär i september 2006. Den har spelats 48 gånger och spelades sista gången den 27 mars 2009 i Linnebäcks bygdegård. Vi har täckt stora delar av Värmlands och Örebro Län och också spelat i Södertälje, Falkenberg, Lund, Karlshamn och på teaterfestival i Thisted i Danmark 2006. Ett stort antal bilder från föreställningen finns liksom en komplett förteckning över spelplatser.

HAREN & VRÅKE N

Den första prodktionen i Teater Nolby’s regi var Haren & Vråken av Lars Forsell sommaren 2008. Med gården Nolby som fantastisk spelmiljö och en lika fantastisk rörlig läktare på gårdsplan som i pauserna svängdes till en ny position. På det sättet kunde publiken när de kom tillbaka till spelplats för nästa akt uppleva det magiska att befinna sig på en ny plats.

Massor av bilder och skriverier kring och om produktionen kommer om kort att finnas tillgängligt under denna flik.