Vad sägs om en egen fikaplats på Teater Nolby

Publicerad av: teaternolby
9 april, 2012 18:30

För att skapa bra sittplatser för alla som kommer till våra föreställningar på Teater Nolby så har vi i år byggt ut platser som bekvämt kan nås även för den som kanske inte rör sig som en ungdom.

Bygget är finansierat men så kommer vi till stolar och bord. Vi har god erfarenhet av  rustika Tärnö bord och Tärnö stolar från IKEA. Prisvärda minst sagt, stol 100:- per styck och bord 129:- per styck. Vi har funnit att en ideal mix av sex stolar kring två bord ställda ihop.

Nu gör vi ett upprop till alla er som på ett eller annat sätt har låtit oss veta att ni är en Teater Nolby vän.

Skänk en stol eller ett bord eller en hel grupp och få ert namn snyggt graverat på platta monterad på den möbel ni har köpt. Vi sätter också upp en tavla i serveringshuset där alla som skänkt en stol eller ett bord listas med namn.

Hur gör man för att skänka möbler?

För att inte var och en skall ta sig till IKEA för att handla en stol eller ett bord så köper vi in allt vid ett tillfälle. Ni sätter in den summa ni vill bidraga med på Teater Nolbys konto Bankgiro 349-2790 eller Plusgiro 49 04 47-0  och märk med stol/bord från N.N. (ert namn).

A  –  Vill ni skänka en stol, sätt in 100:-

B  –  Vill ni skänka ett bord, sätt in 129:-

C  –  Vill ni skänka en liten grupp, ett bord och två stolar, sätt in 329:-

D  –  Vill ni skänka en stor grupp, två bord och sex stolar, sätt in 858:-

Vi på Teater Nolby hoppas på stor respons på detta upprop. Vi vet nämligen att vi har mer än en föreställning med 130 besökare som alla bokat picknick-korg… Vi vill inget hellre än att alla dessa härliga människor skall sitta bekvämt och tryggt så att de kan njuta fullt ut av god mat och dryck.

Hälsar

Lena och Olle Söderberg

070 558 8665   070 416 2557

lena@teaternolby.se  olle@teaternolby.se

www.teaternolby.se